Ciorba mea preferata este cea de os afumat, mi se pare foarte potrivita dupa sarbatori cand simtim nevoia sa ne curatim dupa atatea mancaruri grele.
Mod de preparare:
Se spala bine oasele de porc. Se pun la fiert intr-o oala de 4 litri cu apa, cat sa acopere oasele.
Se adauga un varf de lingurita de sare si se spumeaza foarte bine.
Dupa aceea, se adauga o ceapa taiata marunt, morcovul feliat, zarzavatul, rosiile pasate.
Se adauga 1 lingura de orez spalat bine.
Cand este gata (carnea trebuie sa se poata desprinde de pe oase), se acreste cu 1 varf de lingurita sare de lamaie. Apoi, se bate oul intr-un castron si cu polonicul se ia din ciorba si se adauga peste ou, batand continuu. Se subtiaza astfel cu ciorba pana se umple castronul si se toarna in ciorba. Se amesteca bine.
Se ia focul, se adauga verdeturile tocate marunt.
Se serveste cu ardei iute, dupa preferinte.
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/02/ciorba-de-os-afumat.html
In traducere libera Tort Sandwich, se face din blat de paine si diverse umpluturi avand la baza crema de branza si este un...
Smorgastarta-Tort Sandwich sau Tort aperitivEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj