Ciorba de Cartofi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4-5 cartofi mai mari
  • -1 ceapa
  • -1 morcov
  • -1 radacina telina
  • -3 linguri ulei
  • -sare
  • -piper
  • -marar
  • -patrunjel
  • -zeama de lamaie sau bors

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cuburi. Intr-o cratita se pune apa si se adauga cartofii taiati cubulete. Ceapa, morcovul si telina se taie marunt si ele.

Intr-o tigaie se pun cele 3 linguri de ulei si se adauga ceapa si morcovul. Se face prajeala 2-3 minute, apoi se adauga in oala cu cartofi. Impreuna cu ele si telina. Se lasa sa fiarba 15-20minute la foc mediu.

Se adauga sare dupa gust si un praf de piper. Se pune mararul si patrunjelul, apoi zeama de la o lamaie dupa gustul fiecaruia, cat sa fie ciorba acrisoara.
Se serveste cu hrean sau ardei iute. Pofta buna!

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...