Ciorba cu zeama de varza murata si carnati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 l zeama de varza,
  • 500 g carnati afumati,
  • 1 lingura untura,
  • 2 linguri faina,
  • 1 ceapa
  • 1 cana mare cu varza murata taiata fideluta,
  • 1virf cutit boia,
  • 4 linguri smantana,
  • patrunjel

Mod de preparare

Se amesteca zeama de varza cu apa dupa gust si se pune la fiert cu varza tocata si spalata in mai multe ape. Se incinge untura si se adauga faina, rumenindu-se putin, se pune boiaua si se stinge cu putina apa rece.

Se toarna in oala cu varza. Se pune ceapa tocata marunt si carnatii taiati felii potrivite. Se lasa sa fiarba. Se drege cu smantanasi se presara patrunjelul tocat marunt.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi

Pentru ca dezghetasem prea multa carne si mi-ati facut pofta pe aici cu niste tocanite, am facut si eu una, mai ales ca aveam...

Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj