Fasole se pun la fiert impreuna cu ceapa taiata, ardelul gras si morcovul dat prin razatoare. dupa ce au fiert fasolele se adauga rosiile taiate marunt. Se lasa sa fiarba. Apoi se adauga fideaua si borsul mai la final. Daca aveti bunici care fac borsul in casa e super.
Se pune o tigaie pe foc, se adauga ceapa si se caleste un pic apoi se adauga o rosie si se lasa cateva minute sa capete savoare. In final se aduga peste bors si se mai da un clocot. Se adauga patrunjelul
iese super, va recomand sa o incercati ... gustul borsului de fasole de la bunicutza :X
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.