Se curata ceapa si se pune la prajit in oala in care se va face borsul. Cand ceapa este patrunsa bine, se adauga cartofii curatati si taiati cuburi, mixul de gogosari, tocati marunt, morcovii tocati marunt, condimente, doua sfecle rosii mici tocate marunt si se fierbe totul la foc potrivit.
Intr-o oala separat se pune bors acru si celelalte doua sfecle rosii curatate si taiate felii, care se fierb pana cand sfecla se patrunde, dupa care se opreste focul. Acest secret face ca borsul sa capete o culoare foarte rosie si foarte atragatoare.
Cand legumele sunt fierte, se adauga rosiile taiate cuburi si se lasa sa se fiarba bine, apoi se adauga bulionul de gogosari, sucul de rosii, borsul acru ce a fost fiert cu sfecla, dar nu si sfecla, sare dupa gust, se mai trag cateva clocote si se opreste focul. Se presara cateva fire de leustean si patrunjel verde tocat marunt.
Sa aveti pofta dragilor!
Am jucărie nouă, v-am zis! :) Îmi vin tot felul de idei în minte și nu știu pe care s-o încerc...
Rulou de somon cu hribi si sos de alune de padure la slow cooker Crock-PotEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj