Bors de Sfecla Rosie, cu Grausor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 buc sfecla rosie
  • 1 buc praz
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura stevie
  • 1 legatura hasmatuchi (asmatuc)
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura grausor (untisor)
  • 3-4 cartofi
  • 1/2 litru bors de putina
  • sare
  • leustean

Mod de preparare

Se pune la fiert apa (cam 1 litru) cu sare. Cand apa clocoteste se adauga pe rand: ceapa si prazul, apoi leguminoasele taiate cuburi, cartofii. Dupa ce dau 2-3 clocote se adauga sfecla data pe razatoare. Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga verdeturile tocate, oprindu-se putin patrunjel pentru presarat in farfurie. Se adauga imediat dupa verdeturi borsul fiert.

Se serveste cu patrunjel verde si leustean proaspat tocate, presarate in farfurie!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.