Mod de preparare
Legumele se curata, se spala si se taie cubulete.
Intr-o cratita, se caleste usor ceapa, doar cat se inmoaie, apoi se adauga legumele, se acopera cu apa, se sareaza si se lasa sa fiarba.
Se aleg hribii, se curata, se taie felii si se pun la fiert, in oala cu zarzavat.
Dupa ce au fiert zarzavatul si hribii, se adauga borsul acru de putina (dupa gustul fiecaruia) continuand fierberea.
Adaugam fideaua si lasam sa mai fiarba in jur de 4 -5 minute.
Spre final, presaram patrunjel tocat marunt.
Borsul de hribi se poarte servi simplu sau cu putina smantana.
Pofta buna!
O supa ce te scoate din incurcatura cand doresti sa prepari ceva fara prea mari dureri de cap. Ador tortellini, atat in...
Supa cu tortellini si fasole verdeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj