Bors de hribi

Portii
10
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente
  • * 600 g hribi
  • * 2 morcovi
  • * 1 pastarnac
  • * 1 ceapa
  • * 1 ardei kapia
  • * 1 ardei gras
  • * 2 rosii
  • * 1 legatura patrunjel
  • * suc de rosii
  • * 200 ml bors acru de putina
  • * fidea
  • * sare

Mod de preparare

Mod de preparare
Legumele se curata, se spala si se taie cubulete.
Intr-o cratita, se caleste usor ceapa, doar cat se inmoaie, apoi se adauga legumele, se acopera cu apa, se sareaza si se lasa sa fiarba.
Se aleg hribii, se curata, se taie felii si se pun la fiert, in oala cu zarzavat.
Dupa ce au fiert zarzavatul si hribii, se adauga borsul acru de putina (dupa gustul fiecaruia) continuand fierberea.
Adaugam fideaua si lasam sa mai fiarba in jur de 4 -5 minute.
Spre final, presaram patrunjel tocat marunt.
Borsul de hribi se poarte servi simplu sau cu putina smantana.
Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.