Bors cu loboda rosie, reteta de post

Portii
10
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 kg.cartofi noi;
  • -300 gr.mazare congelata;
  • -300 gr.fasole verde;
  • -3 morcovi;
  • -1/2 bucata telina;
  • -2 cepe mari;
  • -1 lingura sare;
  • -un castron de loboda rosie,adica multa loboda rosie;
  • -1 manunchi mare de leustean;
  • -2 linguri pasta de tomate;
  • -100 gr.macaroane;
  • -300 ml.bors.

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cubulete.

Se curata ceapa si se toaca marunt.

Se pun intr-o oala cartofii taiati, ceapa tocata,morcovul si telina date prin razatoare,mazarea,fasolea verde,se adauga apa cat cuprinde,sare si se pune oala la fiert.Cand toate legumele sunt fierte se adauga pasta de tomate,borsul,macaroanele si se lasa sa fiarba pret de vreo 8 minute,dupa care se opreste focul si se adauga loboda rosie si leusteanul tocat marunt.Se amesteca legumele cu borsul si se poate servi.Nu este necesar sa fiarba loboda si leusteanul,asa vitaminele vor ramane.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...