Tartine cu Somon Afumat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -250g ricotta/ branza proaspata
  • -30 frunze de busuioc proaspete
  • -frunze de patrunjel verde
  • -paine tip cozonac
  • -somon afumat
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca ricotta cu frunzele de busuioc si patrunjel, taiate, sare si piper.

Painea se pune la prajit. Feliile de paine prajite se ung cu crema, mai sus amintita, iar la sfarsit se pun, deasupra, feli de somon.

Se pot servi imediat.
Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu mere

Ne era tare dor de o prajitura cu mere si arome,inspirata din reteta Dianei,Savoriurbane, m-am pus pe treaba si a iesit atat...

Prajitura cu mere
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj