Salata de Vinete II

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vinete
  • ceapa
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele (cantitatea o alegeti d-voastra) se coc, apoi se curata si se toaca. Ceapa se taie fin si se adauga in vanata, se pune sare dupa gust si ulei. Se amesteca toate ff bine pana ce devin ca o pasta.
Se servesc cu rosii si paine. . . mmmm

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghete cu dovlecei

Cum la vremea asta am mereu un dovlecel in frigider, am incercat ceva nou pentru o masa rapida de pranz. Paste cu dovlecei...

Spaghete cu dovlecei
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj