Salata De Icre

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -80g icre sarate
  • -375 ml ulei
  • -2 lingurite zeama de lamaie
  • -7-8 linguri apa minerala

Mod de preparare

Pui de la inceput intr-un bol icrele, mustarul si zeama de lamaie.
Omogenizezi ingredientele cu mixerul.

Cand amestecul a capatat o consistenta vascoasa pui putin cate putin toata cantitatea de ulei.

Din cand in cand pui cate o lingura de apa minefala, care le va spori si le va face foarte pufoase. Nu pui nici paine, nici gris, caci le schimba gustul.


In cazul in care ti se par icrele prea sarate(inaimte de a le prepara) le pui intr-un tifon, le legi cu o ata (bocceluta) si le tii 1 ora in apa rece. Storci "bocceluta bine" si le pregatesti.

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)