Muschiulet de porc la cuptor- mezel de casa

Portii
4
Timp pregatire
1440 minute
Timp coacere
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 muschiuleti de porc
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita boia afumata
  • 10 catei usturoi
  • 2 foi de dafin
  • cateva boabe de piper, coriandru
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar apa
  • sare

Mod de preparare

Din vin, apa si mirodenii, obtinem o marinata in care tinem muschiuletii minim o zi. La rece.
Transferam carnea intr-o tava in care am pus hartie de copt, adaugam marinata si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mic, pana cand se evapora tot lichidul. Cat timp stau in cuptor, ii mai intoarcem si ii mai stropim cu marinata din tava.
Poate fi servit ca aperitiv, dar este minunat si pentru pachetelele de la scoala sau serviciu. Este mult mai sanatos decat cel din comert.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

slow cooker Crock-Pot 4,7 L ofera avantajul maxim ca poate gati la temperatura scazuta, dar dincolo de acest lucru, gateste...

Rulada de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj