Am programat masina la programul de aluat. Dupe ce a dospit aluatul l-am scos de la masina, l-am mai framantat 1 minut, dupa care am taiat bucatele de marimea unui ou mic. Le-am asezat pe o tava unsa si am acoperit. Am lasat la dospit. Cand si-au marit volumul, am uns cu ou batut suprafata lor, am presarat cateva seminte de susan si le-am copt.
Le-am lasat la racit si le-am pus in punga de nailon pana am terminat si carnea de hamburger (urmeaza reteta). A doua zi am taiat chiflele in doua, am pus putin mustar, deasupra o chiftea hamburger, o felie de castravete murat, o felie de rosie si un sfert dintr-o felie de cascaval. Am pus capacul deasupra si l-am fixat cu o scobitoare. Hamburgerul a fost mic, doar cat sa musti de doua ori din el.
,,aluaturi de casa,, Am găsit această reţetă pe net. Sunt un pic migăloase, dar merită efortul.
Desert gogosi crocante cu siropEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj