Clatite cu Ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciuperci 2 conserve
  • ceapa una mare tocata marunt
  • unt aprox 100 gr
  • marar o legatura sau mai mult (depinde de gustul fiecaruia)
  • smintina 100 gr sau dupa gustul fiecaruia
  • vin alb m1oo ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se caleste un untul topit apopi se auauga ciupercile tocate si ele marunt, se sareaza si se pipereaza, se pune mararul si vinul si se fierbe pina scade tot. se ia de pe foc si se lasa deoparte. Dupa racire se amesteca cu smintina si se umple clatitele.

Se pun in tava de jena care a fost unsa cu unt inainte, se dau cu cascaval ras pe deasupra si se dau la cuptor pina se topeste cascavalul (citeva minute)

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...