Castane la Cuptor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Castanele se cresteaza putin cu un cutit (cu grija sa nu va taiati deoarece coaja este foarte tare).

    Se pun intr-o tava si se baga la cuptpor 20-25 minute la 200 grade Celsius. Cand sunt gata se scot pe o farfurie si sunt gata de servit.

    Castanele sunt foarte bogate in potasiu.

    Eu le recomand pentru cina, adica dupa ce ati servit o supa sau o ciorbita inainte.

    Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

    Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

    Saramura de pui

    Parteneri
    Culinar.RO

    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

    Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
    Gustos.RO

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

    Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.