Cartofii taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt bine fierti, se scurg de apa, se paseaza si se amesteca bine cu galbenusurile, smantana si cascavalul ras.
Intr-o tava unsa cu ulei, se pun gramajoare, cu ajutorul unei linguri sau a unui cornet. Se dau la cuptor pt. 20 minute pana se auresc.
Cand sunt gata, se presara cu boia sau chimen si se servesc calde.
A inceput postul Craciunului, asa ca dragii mei, sa aveti un post binecuvantat si usor! Am profitat de acest lucru si de...
Naut frecat cu ciuperci in sos de rosiiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj