Caliti ceapa tocata marunt in untul incins pana se inmoaie.
Adaugati cartofii si continuati calirea pana devin sticlosi, apoi puneti frunzele de macris si salata verde si lasati pe foc, amestecand continuu, pana incep sa se inmoaie.
Turnati apa calda si lasati sa fiarba aproximativ 10 min sau pana ce legumele sunt facute.
Separat, optional, caliti faina in untul / uleiul incins, amestecand, doar pana incepe sa se aureasca. Stingeti cu putina apa, lasati pe foc mic pana se ingroasa, apoi turnati in vasul cu supa.
Tot optional, puteti sa treceti supa printr-o sita sau procesor de alimente, apoi repuneti pe foc.
Aduceti la punctual de fierbere si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Serviti cat este calda, adaugand in farfurie smantana, dupa gust, optional.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.