Supa Crema de Usturoi - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 capatani de usturoi
  • o bucata mica de telina
  • 1 ceapa mica
  • 1 cartof
  • cateva ace de rozmarin
  • sare si piper

Mod de preparare

Pune la fiert ceapa, telina si cartoful, cu putina sare. Cand sunt fierte adauga usturoiul curatat si rozmarinul.
Cand toate legumele sunt fierte lasa-le putin sa se racoreasca, apoi pune-le in vasul blenderului Oster Classic Chrome. Adauga si putin piper, dupa gust si o parte din apa in care au fiert legumele. Mixeaza totul bine pana obtii o compozitie fina si omogena. Subtiaza atat cat vrei cu supa de legume.
Pune in farfurie si serveste cat e calda. Pune si cateva picaturi de ulei de masline si putin rozmarin tocat.
Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.