Supa Crema de Morcov cu Portocale si Ghimbir - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 1 cartof
  • o ceapa
  • 2 cm ghimbir
  • 40 ml ulei
  • sare
  • zeama de la doua portocale
  • 300 ml supa de legume

Mod de preparare

Pregateste o craticioara in care incingi bine uleiul.
Ceapa curat-o si toac-o marunt, cartoful curatat si spalat taie-l in cubulete iar morcovul feliaza-l in felii grosute. Curata ghimbirul si taie-l felioare.
Plonjeaza-le toate in uleiul incins si amesteca timp de 5 minute pana ce toate se inmoaie usor.
Toarna supa de legume si da focul la mic. Lasa sa fiarba timp de 25-30 minute. Furculita trebuie sa intre usor in morcov.
Lasa totul sa se racoreasca, scurge supa, apoi pune legumele in blenderul Oster. Toarna sucul de portocale si mixeaza intai la prima treapta apoi mareste treptat viteza.
Daca e nevoie mai adauga din supa in care au fiert legumele.
Potriveste gustul de sare si serveste supa fierbinte presarata cu patrunjel verde tocat.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu dovlecei, branza si rosii cherry

retete de vara Vă invit să încercați și voi rețetă delicioasă, de vară. Puteți adăuga și alte legume, care...

Tarta cu dovlecei, branza si rosii cherry
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj