Supa Crema de Cartof Dulce cu Cocos si Curry Rosu - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de cocos
  • 1 ceapa
  • 1/4 lingurita de ghimbir pudra sau 1 lingurita de ghimbir ras
  • 1 lingura de pasta de curry rosu
  • 600 ml supa de legume sau apa
  • 1 cutie de lapte de cocos (400 ml) 2 cartofi dulci
  • 1 conserva de naut fiert
  • sare
  • dupa gust

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie. Se caleste cam 5 minute.
Se adauga ghimbirul si pasta de curry. Dupa 30 de secunde se adauga laptele de cocos si supa de legume.
Cand incepe sa clocoteasca se adauga cartofii curatati si taiati in cuburi si nautul.
Se pune capacul pe craticioara si se lasa sa fiarba cam 10 minute sau pana cand cartofii sunt moi.
Se ia de pe foc.
Continutul se pune in recipientul blenderului Oster si se mixeaza.
Se serveste calda, eventual cu o felie de lime, frunze de coriandru proaspat si alune.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.