Publicitate

Publicitate pe Retete Culinare

ReteteCulinare.ro este in primul rand o comunitate adresata tuturor celor pasionati de gastronomie. Asociati-va brandul cu traditia si calitatea prin promovarea pe RC!

Caracteristici forte:

 • un design deosebit orientat spre placerea vizuala, ceea ce va transmite mesajul publicitar fara a stresa utilizatorii
 • avem o comunitate activa de peste 18.000 de membri
 • peste 28.000 de vizitatori unici in medie pe zi
 • peste 550.000 de vizitatori unici pe luna;
 • peste 7000 de retete culinare, vizualizate lunar de peste 3 milioane de ori;
 • o oferta excelenta pentru proiectele special (concursuri culinare, sponsorizare sectiuni, branding etc.)
 • pozitionare strategica a zonelor publicitare
 • acces la statistici complete privitoare la vizualizarea de catre vizitatori a bannerelor (afisaj, rata de clickuri, etc);
 • suntem monitorizati de Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI)
 • avem una dintre cele mai puternice prezente culinare pe Facebook -pagina oficiala RC are peste 136.000 de fani

Grafic evolutie statistici pe ultimele luni pentru reteteculinare.ro

De ce reclama pe reteteculinare?

Retete culinare este o comunitate online de traditie cu o prezenta de peste 11 ani in topul site-urilor culinare romanesti. Sustinem si promovam calitatea si dorim sa transmitem acest lucru si partenerilor nostri.

Este un site cu o audienta bine targetata ce adopta cu usurinta comportamente de cumparare; o audienta �de la serviciu� in cautarea de idei de pus in practica la cina.

Este un site pe un domeniu care nu se perimeaza niciodata pentru ca, indiferent de contextele social-economice, oamenii vor consuma produse alimentare;

Este un site cu peste 3 milioane de afisari lunar, ceea ce confera companiei dvs o vizibilitate maxima, mult mai mare decat a reclamei TV sau a celei stradale.

Pretul reclamei online este mult mai scazut decat al celei TV, radio sau stradale; Audienta este una mai elevata, mai uniforma, deja targetata, evitand difuzarea reclamei in van.


Strategii publicitare:

1. Branding / Sponsorizare pe sectiuni

Retete Culinare va pune la dispozitie o metoda de a va promova produsele/serviciile in randul unui segment de populatie interesat in mod evident de acestea. In functie de profilul firmei, puteti opta pentru reclama pe sectiuni (ex: dulciuri, produse de panificatie si patiserie, paste, fripturi, conserve etc.).

2. Banner

Retete culinare ofera spatiu pentru urmatoarele tipuri de bannere

 • Leaderboard - dimensiune 728x90 pixeli (la inceputul paginii)
 • Rectangle Banner - dimensiune 300x250 pixeli (dreapta sus)
 • Half page Banner (la cerere) - dimensiune 300x600 pixeli (dreapta sus - in zona pentru Rectangle Banner)

3. Newsletter

O maniera eficienta de advertising online o reprezinta newsletter-urile. Newsletter-ul Retete Culinare este trimis saptamanal unui numar de peste 17000 de abonati, numar care este intr-o continua crestere.

4. Advertorial

Alegeti sa publicati un articol in care sa furnizati informatii utile si complete despre produsele/serviciile oferite de compania dumneavoastra. Pozitionarea strategica a advertorialului in pagina de index a site-ului Retete Culinare ii garanteaza eficienta.

5. Concursuri / Proiecte speciale

Inca de la lansarea RC, sustinem pe site-ul nostru concursul culinar cu premiiBucatarul Lunii fara intrerupere. Promovarea ca sponsor al acestui concurs sau al unui concurs special alternativ va va oferi o expunere deosebita si apreciata de catre membrii comunitatii.

6. Promovare sustinuta pe Social Media / Facebook

Completati campania dvs. de pe site-ul RC prin expunerea ei si pe social media pe pagina oficiala de Facebook a site-ului nostru ce are peste 140.000 de fani. Oferiti astfel clientul dvs. o campanie completa si targetata catre pasionatii de mancare buna.

7. Exclusiv pentru Restaurante

Retete culinare confera vizibilitate maxima restaurantului dvs., oferindu-va posibilitatea de a-l prezenta permanent in footerul afisat pe fiecare pagina (in sectiunea Ultimele restaurante adaugate). Pentru a afla pretul unei astfel de campanii, contactati-ne.

Preturi:

Pentru detalii privitoare la costurile reclamei pe site-ul Retete Culinare, puteti trimite un e-mail la adresa: [email protected] sau completati formularul de contact.