Publicitate

Publicitate pe Retete Culinare

ReteteCulinare.ro este in primul rand o comunitate adresata tuturor celor pasionati de gastronomie. Asociati-va brandul cu traditia si calitatea prin promovarea pe RC!

Caracteristici forte:

 • un design deosebit orientat spre placerea vizuala, ceea ce va transmite mesajul publicitar fara a stresa utilizatorii
 • avem o comunitate activa de peste 18.000 de membri
 • peste 28.000 de vizitatori unici in medie pe zi
 • peste 550.000 de vizitatori unici pe luna;
 • peste 7000 de retete culinare, vizualizate lunar de peste 3 milioane de ori;
 • o oferta excelenta pentru proiectele special (concursuri culinare, sponsorizare sectiuni, branding etc.)
 • pozitionare strategica a zonelor publicitare
 • acces la statistici complete privitoare la vizualizarea de catre vizitatori a bannerelor (afisaj, rata de clickuri, etc);
 • suntem monitorizati de Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI)
 • avem una dintre cele mai puternice prezente culinare pe Facebook -pagina oficiala RC are peste 136.000 de fani

Grafic evolutie statistici pe ultimele luni pentru reteteculinare.ro

De ce reclama pe reteteculinare?

Retete culinare este o comunitate online de traditie cu o prezenta de peste 11 ani in topul site-urilor culinare romanesti. Sustinem si promovam calitatea si dorim sa transmitem acest lucru si partenerilor nostri.

Este un site cu o audienta bine targetata ce adopta cu usurinta comportamente de cumparare; o audienta de la serviciu in cautarea de idei de pus in practica la cina.

Este un site pe un domeniu care nu se perimeaza niciodata pentru ca, indiferent de contextele social-economice, oamenii vor consuma produse alimentare;

Este un site cu peste 3 milioane de afisari lunar, ceea ce confera companiei dvs o vizibilitate maxima, mult mai mare decat a reclamei TV sau a celei stradale.

Pretul reclamei online este mult mai scazut decat al celei TV, radio sau stradale; Audienta este una mai elevata, mai uniforma, deja targetata, evitand difuzarea reclamei in van.


Strategii publicitare:

1. Branding / Sponsorizare pe sectiuni

Retete Culinare va pune la dispozitie o metoda de a va promova produsele/serviciile in randul unui segment de populatie interesat in mod evident de acestea. In functie de profilul firmei, puteti opta pentru reclama pe sectiuni (ex: dulciuri, produse de panificatie si patiserie, paste, fripturi, conserve etc.).

2. Banner

Retete culinare ofera spatiu pentru urmatoarele tipuri de bannere ( vezi harta):

 • Leaderboard - dimensiune 728x90 pixeli (la inceputul paginii)
 • Rectangle Banner - dimensiune 300x250 pixeli (dreapta sus)
 • Half page Banner (la cerere) - dimensiune 300x600 pixeli (dreapta sus - in zona pentru Rectangle Banner)

3. Newsletter

O maniera eficienta de advertising online o reprezinta newsletter-urile. Newsletter-ul Retete Culinare este trimis saptamanal unui numar de peste 17000 de abonati, numar care este intr-o continua crestere.

4. Advertorial

Alegeti sa publicati un articol in care sa furnizati informatii utile si complete despre produsele/serviciile oferite de compania dumneavoastra. Pozitionarea strategica a advertorialului in pagina de index a site-ului Retete Culinare ii garanteaza eficienta.

5. Concursuri / Proiecte speciale

Inca de la lansarea RC, sustinem pe site-ul nostru concursul culinar cu premiiBucatarul Lunii fara intrerupere. Promovarea ca sponsor al acestui concurs sau al unui concurs special alternativ va va oferi o expunere deosebita si apreciata de catre membrii comunitatii.

6. Promovare sustinuta pe Social Media / Facebook

Completati campania dvs. de pe site-ul RC prin expunerea ei si pe social media pe pagina oficiala de Facebook a site-ului nostru ce are peste 140.000 de fani. Oferiti astfel clientul dvs. o campanie completa si targetata catre pasionatii de mancare buna.

7. Exclusiv pentru Restaurante

Retete culinare confera vizibilitate maxima restaurantului dvs., oferindu-va posibilitatea de a-l prezenta permanent in footerul afisat pe fiecare pagina (in sectiunea Ultimele restaurante adaugate). Pentru a afla pretul unei astfel de campanii, contactati-ne.

Preturi:

Pentru detalii privitoare la costurile reclamei pe site-ul Retete Culinare, puteti trimite un e-mail la adresa: centru@reteteculinare.ro sau completati formularul de contact.