Am citit de curand intr-o revista despre dieta acestui medic american Leo Galland. Nu prea erau indicatii detaliate pentru ca te trimiteau sa-i cumperi cartea! (idem si pe Google) Cum am umplut un raft in biblioteca cu carti de diete refuz categoric s-o mai iau si pe asta!
Stie cineva cum functioneaza?
Dieta Galland
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
- nicoleta64
- Bucatar de talie internationala
Re: Dieta Galland
adry scrie:Am citit de curand intr-o revista despre dieta acestui medic american Leo Galland. Nu prea erau indicatii detaliate pentru ca te trimiteau sa-i cumperi cartea! (idem si pe Google) Cum am umplut un raft in biblioteca cu carti de diete refuz categoric s-o mai iau si pe asta!
Stie cineva cum functioneaza?
M-am uitat si eu acum pe net,din curiozitate, am gasit ceace te intereseaza. Din pacate am gasit doar in italiana,oricum tu nu ai probleme.

http://www.girlpower.it/look/benessere/leptina.php
- nicoleta64
- Bucatar de talie internationala
- alexia291101
- Bucatar in devenire
Desi prin luna mai ziceam ca nu cumpar carte scrisa de acest Galland pana la urma tot n-am rezistat. Si cum m-a rugat cineva tot aici pe forum sa traduc asa in principiu sa-si faca o idee i-am pus cateva mesaje private cu un mini rezumat al cartii (apropos sper ca mai e in viiata ca n-a mai dat pe aici si nici mersi n-a zis, dar asta-i alta poveste)Deci sa reluam!
M-am dus la mesajele mele private sa copiez ceea ce am tradus (ca am muncit vreo doua ore la povestea aia) si sa pun aici pentru Thea, am constatat cu stupoare ca acele mesaje au disparut desi eu nu le-am sters! Poate sau sters din oficiu 

Crista , sa stii ca chiar azi ma gandeam ca as putea merge la biblioteca si s-o citesc si daca merita atunci sa o si cumpar;
Alexia , multumesc, poate mi-ar fi de folos in vreun fel, as fii recunoscatoare daca as primi de la tine aceasta dieta;
Adry .... nu am cuvinte
oare cum sa se stearga? ceva ceva rau s-a intamplat
eram taaare curioasa despre studiile acestui Galland: in Ro nu este inca tradusa cartea; va fii la moda si aici peste 6-12 luni probabil
multumesc fetelor, asa dragute sunteti

Alexia , multumesc, poate mi-ar fi de folos in vreun fel, as fii recunoscatoare daca as primi de la tine aceasta dieta;

Adry .... nu am cuvinte

multumesc fetelor, asa dragute sunteti

thea scrie: Adry .... nu am cuvinteoare cum sa se stearga? ceva ceva rau s-a intamplat
![]()
![]()
eram taaare curioasa despre studiile acestui Galland: in Ro nu este inca tradusa cartea; va fii la moda si aici peste 6-12 luni probabil
![]()
multumesc fetelor, asa dragute sunteti![]()
![]()
Cred ca am inteles