Poienita cu ciuperci

Exista o reteta de mancare sau de dulciuri la care nu ati putea renunta niciodata? E atat de buna incat cu greu va puteti opri din mancat? Convingeti si pe altii sa-l incerce descriind-o aici.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
tany15
Incepator
Mesaje: 1
Membru din: 19/10/2015 06:40

Poienita cu ciuperci

Mesajde tany15 » 13/09/2017 09:37

Ingrediente:
1 borcan de ciuperci intregi in saramura, cat mai micute
3 cartofi
3 mrcovi
100 gr cascaval
1 piept de pui
1 legatura de marar
1 legatura de patrunjel
3 fire de ceapa verde
1 borcan de 300 gr maioneza

Mai intai, se fierb morcovii, cartofii si ouale. Dupa ce s-au racit, se dau pe razatoarea mare, in vase diferite. Pieptul de pui se fierbe si el si apoi se taie cubulete si se amesteca cu ouale fierte date pe razatoare. Se rade si cascavalul intr-un vas separat. Verdeata si ceapa se taie marunt si se amesteca intr-un alt vas. Se tapeteaza o oala mai inalta cu celofan umezit.
Este bine sa condimentati inainte cu sare si piper dupa gust fiecare componenta a salatei. Se pun ciupercile cu palariile in jos, acoperind tot fundul vasului. Se pune verdeata si ceapa tocata peste ciuperci. Apoi se pun cartofii, indesand cu mana. Se unge cu 2 linguri de maioneza. Se asaza apoi morcovul, cascavalul si iar maioneza. Carnea si ouale se amesteca cu maioneza si se pun ca ultim strat.
Se acopera cu celofan si se lasa la frigider cam 2 ore, se va scoate si pe un platou vom rasturna compozitia realizata.


Fişiere ataşate
p5130023.jpg
p5130023.jpg (212.79 KiB) Vizualizat de 1511 ori
p5130002.jpg
p5130002.jpg (274.27 KiB) Vizualizat de 1511 ori
p5130001.jpg
p5130001.jpg (350.63 KiB) Vizualizat de 1511 ori

Înapoi la “Retete preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori