Pagina 1 din 1

Muschiulet de porc umplut cu oua

Scris: 09/01/2017 08:01
de d_dana_a
Ingrediente:
2 muschiuleti de porc
6 oua
piper
sare
marar
condiment carne de porc
cateva felii de cascaval cat sa acopere lungimea muschiuletilor
50 ml ulei
punga pentru cuptor
ata

Ouale se fierb tare, se curata. In muschiulet se fac din loc in loc gauri cu grija, cat sa intre ouale. Inainte de a pune ouale, se condimenteaza locul unde urmeaza sa fie puse. Dupa ce s-au asezat ouale, se leaga cu grija muschiuletul si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, condiment de carne de porc si marar. Muschiuletii se asaza in punga de cuptor, se pune uleiul si se leaga. Punga asezata intr-o tava se pune in cuptorul preincalzit.
Cand este aproape gata, se da jos ata si se intoarce pe partea cealalta. Bineinteles, se condimenteaza si pe aceasta parte. De data aceasta, se lasa punga deschisa. Spre sfarsit, se adauga felii de cascaval pe muschiulet. Cand s-a topit cascavalul, se scoate muschiuletul si se serveste.
Se poate servi si rece, cand este rece se taie mai bine.
Pofta buna!!!