Pagina 2 din 2

Scris: 24/12/2011 11:50
de thea
acum fac piftia !
:party:

Scris: 24/12/2011 11:50
de thea
acum fac piftia !
:party:

Scris: 24/12/2011 06:03
de pupi
Am facut piftia, dar ca de obicei , nu s-a inchegat.....am fugit la un magazin chinezesc de langa mine si am cumparat gheare de pui , am mai adaugat apa si am mai fiert inca odata.....a iesit minune pe pamant........
Iulia , nu stiu cum la tine s-a inchegat doar din pulpele de la curcan....tot doua bucati am pus si eu, am fiert la ele de m-am tampit ( 2 ore jumate) nu am pus apa excesiv, nu e prima data cand fac piftie :peace: :D , dar de fiecare data patesc la fel( cu cea de curcan)....trebuie sa combin cu gheare de pui ( nu avem de curcan nici unde) ca sa iasa cum trebuie......are pasaretul aici mai putina gelatina si umbla cu picioarele fara gheare, habar nu am :P :P :? :? .....oricum, aseara la 9 am fugit dupa gheara si am mai fiert odata....acuma sant beton :P :P .......am sa revin cu pozele cand ma reantorc acasa :hug: :hug: :hug:

Scris: 24/12/2011 09:33
de thea
Eu am pus o pulpa, un os de la piept si acum este gata in frigider, , pe cale sa se inchege, este semi-inchegata :party:
Cred ca se va inchega daca deja este ,,tremuratoare,, cand misc castronul...o sa adaug fotografii...maine...sau azi totusi? :D

Scris: 28/12/2011 11:04
de cristi00005
sincer nu am stiut ca se pot face piftii din carne de pasare,e bine de stiut pentru viitor

Scris: 28/12/2011 11:38
de pupi
Hai ca pun o poza de la piftie.....am pus la gheara de pui ca m-am speriat eu si a iesit BETON :P :P

Scris: 29/12/2011 05:57
de iuliajewel
Moaaaaa.....nu mai am loc de-atatea piftii cate le facurati voi pe-aici =D> =D> =D> =D>

SUPER :flower: :flower: :flower: :flower:

Pupi, jos palaria - si limpede si frumoasa :!: (da' trebuia sa pozezi si ghiarele de pui, eu asa as fi facut in locul tau avand in vedere cat te-au chinuit - le-as fi tras in poza dupa obstescul sfarsit, incovoiate si vindicative :P :P :P )