Piftie de Curcan

Exista o reteta de mancare sau de dulciuri la care nu ati putea renunta niciodata? E atat de buna incat cu greu va puteti opri din mancat? Convingeti si pe altii sa-l incerce descriind-o aici.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
thea
Bucatar de elita
Mesaje: 2672
Membru din: 08/02/2007 12:04
Localitate: Arad

Mesajde thea » 24/12/2011 11:50

acum fac piftia !
:party:

Avatar utilizator
thea
Bucatar de elita
Mesaje: 2672
Membru din: 08/02/2007 12:04
Localitate: Arad

Mesajde thea » 24/12/2011 11:50

acum fac piftia !
:party:

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 24/12/2011 06:03

Am facut piftia, dar ca de obicei , nu s-a inchegat.....am fugit la un magazin chinezesc de langa mine si am cumparat gheare de pui , am mai adaugat apa si am mai fiert inca odata.....a iesit minune pe pamant........
Iulia , nu stiu cum la tine s-a inchegat doar din pulpele de la curcan....tot doua bucati am pus si eu, am fiert la ele de m-am tampit ( 2 ore jumate) nu am pus apa excesiv, nu e prima data cand fac piftie :peace: :D , dar de fiecare data patesc la fel( cu cea de curcan)....trebuie sa combin cu gheare de pui ( nu avem de curcan nici unde) ca sa iasa cum trebuie......are pasaretul aici mai putina gelatina si umbla cu picioarele fara gheare, habar nu am :P :P :? :? .....oricum, aseara la 9 am fugit dupa gheara si am mai fiert odata....acuma sant beton :P :P .......am sa revin cu pozele cand ma reantorc acasa :hug: :hug: :hug:

Avatar utilizator
thea
Bucatar de elita
Mesaje: 2672
Membru din: 08/02/2007 12:04
Localitate: Arad

Mesajde thea » 24/12/2011 09:33

Eu am pus o pulpa, un os de la piept si acum este gata in frigider, , pe cale sa se inchege, este semi-inchegata :party:
Cred ca se va inchega daca deja este ,,tremuratoare,, cand misc castronul...o sa adaug fotografii...maine...sau azi totusi? :D

cristi00005
Incepator
Mesaje: 11
Membru din: 19/12/2011 10:53

Mesajde cristi00005 » 28/12/2011 11:04

sincer nu am stiut ca se pot face piftii din carne de pasare,e bine de stiut pentru viitor

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 28/12/2011 11:38

Hai ca pun o poza de la piftie.....am pus la gheara de pui ca m-am speriat eu si a iesit BETON :P :P
Fişiere ataşate
003 (2) craciun 2011.jpg
003 (2) craciun 2011.jpg (48.4 KiB) Vizualizat de 2067 ori
002 (2) craciun 2011.jpg
002 (2) craciun 2011.jpg (50.24 KiB) Vizualizat de 2067 ori
006.JPG
006.JPG (1.11 MiB) Vizualizat de 2067 ori
004.JPG
004.JPG (1.14 MiB) Vizualizat de 2067 ori

Avatar utilizator
iuliajewel
Bucatar de elita
Mesaje: 2283
Membru din: 05/07/2010 12:06
Localitate: Brasov, Romanica

Mesajde iuliajewel » 29/12/2011 05:57

Moaaaaa.....nu mai am loc de-atatea piftii cate le facurati voi pe-aici =D> =D> =D> =D>

SUPER :flower: :flower: :flower: :flower:

Pupi, jos palaria - si limpede si frumoasa :!: (da' trebuia sa pozezi si ghiarele de pui, eu asa as fi facut in locul tau avand in vedere cat te-au chinuit - le-as fi tras in poza dupa obstescul sfarsit, incovoiate si vindicative :P :P :P )


Înapoi la “Retete preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori