Ce am gatit azi ( 17)

Exista o reteta de mancare sau de dulciuri la care nu ati putea renunta niciodata? E atat de buna incat cu greu va puteti opri din mancat? Convingeti si pe altii sa-l incerce descriind-o aici.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
christeli
Bucatar in devenire
Mesaje: 678
Membru din: 23/04/2008 09:11
Localitate: Elvetia

miam...miam

Mesajde christeli » 26/05/2008 12:31

Super meniu, Cris! Azi fac carnita de porc in sos de vin rosu si piure de cartofi. De, reteta soacrei...dar e buna, oricum... :hug:
Christeli

Avatar utilizator
Micul
Bucatar
Mesaje: 947
Membru din: 21/03/2008 12:50
Localitate: Iasi

Mesajde Micul » 26/05/2008 01:02

stefy scrie:Micul cred ca-i de vaci,dar te intreb sa fiu mai sigura!



Ai intuit perfect.Ii de vaci.
" Cine calca si din greseala pe partia de schi, sa nu se mire daca va aluneca."

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 26/05/2008 02:48

Dar ce harnicute ati fost, ce bine arata totul :buuun:
Cris de mult nu am mai facut placinta cu branza sarata cu aluatul ala subtire ca foita de tigara :roll: hmmm mi-ai facut pofta, cerd ca am sa incerc saptamana asta :wink:
Danuka ce bine arata vasul acela in forma de inimioara :wink: si combinatia de rosii cu branza e pe gustul meu mai ales vara cu rosii din gradina...yammmy :buuun:
Micule suna bine tarta cu visine :roll:
trebuie sa ma duc sa fac rost de niste foi de vita sa fac si eu sarmale din alea ca nu am mai mancat de doi ani cred...bine tare arata :buuun:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 26/05/2008 06:02

mamaliga cu coaste, carnita si cirnat in sos de morcov, telina betze, ceapa, spumat cu vin si adaugat sosul de rosii .. apoi fiert la foc mic cca 1 ora pina cade carnea de pe os ... cu rozmarin si salvie ... puse la fiert tot de la inceput ...FARA ULEI ca isi lasa carnea
Fişiere ataşate
Immagine 384.jpg
Immagine 384.jpg (60.8 KiB) Vizualizat de 2767 ori

Avatar utilizator
ablodde
Incepator
Mesaje: 103
Membru din: 20/11/2007 05:42
Localitate: Normandie, Franta/ Cluj, Romania

Mesajde ablodde » 26/05/2008 06:17

Eu am facut paste cu somon si o prajiturica cu ciocolata.
Fişiere ataşate
2008_04_15_Cuisine (16).jpg
2008_04_15_Cuisine (16).jpg (44.42 KiB) Vizualizat de 2764 ori
2008_04_15_Cuisine (24).jpg
2008_04_15_Cuisine (24).jpg (33.01 KiB) Vizualizat de 2764 ori
Alex

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 26/05/2008 06:20

Alex ce prajiturica e asta ? poate pui reteta ca arata bine...

Avatar utilizator
ablodde
Incepator
Mesaje: 103
Membru din: 20/11/2007 05:42
Localitate: Normandie, Franta/ Cluj, Romania

Mesajde ablodde » 26/05/2008 06:22

crista scrie:Alex ce prajiturica e asta ? poate pui reteta ca arata bine...


E o reteta care a mai fost data pe RC, mi se pare ca DanuKa a scris-o. Stai ca o caut.
Uite link-ul
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_b ... lata-1601/

Eu am facut-o inainte sa vad ca e deja pe site, am facut si toate pozele cu etapele de preparare. E foarte usor de facut si foarte delicioasa, se topeste practic in gura :buuun:
Alex

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 26/05/2008 06:34

multumesc!!

:flower:

iasmina
Bucatar in devenire
Mesaje: 463
Membru din: 15/01/2007 03:02
Localitate: timisoara

Mesajde iasmina » 26/05/2008 07:46

Ce de bunataturi pe aici, super toate , felicitari fetelor :flower: :flower: :flower:
iasmina

iasmina
Bucatar in devenire
Mesaje: 463
Membru din: 15/01/2007 03:02
Localitate: timisoara

Mesajde iasmina » 26/05/2008 07:49

Cri, felicitari pt burek :buuun: :buuun: :buuun: cand sunt acasa , la mine e la ordinea zilei, dar il fac cu foi de placinta, in fel si chip.o sa fac poze si o sa va arat mai multe feluri de a face acest burek.cel mai bun este cu cas :buuun: :buuun: :buuun: fetele di RO , nu ezitati sa-l faceti, si mai ales cu cas.umpluturile le poti face foarte multe, atat dulci cat si sarate. super Cri :pup: :hug:
iasmina


Înapoi la “Retete preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 11 vizitatori