Ce am gatit azi ( 57)

Exista o reteta de mancare sau de dulciuri la care nu ati putea renunta niciodata? E atat de buna incat cu greu va puteti opri din mancat? Convingeti si pe altii sa-l incerce descriind-o aici.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 13/03/2015 06:57

Sa TRAIESTI 1000 DE ANI !! :hug: :hug: :hug: :hug:


seamana mult cu sparanghelul ala pe care tot de la tine l-am invatat :party: :party: :party:

miine sa vad ce are la satescul meu si fac si eu musai... cu putin balsamic cred ca merge de minune. O sa ma gindesc si la socrelul sa fie si de sufletul lui ca el asta comanda mereu la circiumioara ( dupa tagliatelle cu ragu evident :lol: )

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 13/03/2015 07:02

crista scrie:Sa TRAIESTI 1000 DE ANI !! :hug: :hug: :hug: :hug:


seamana mult cu sparanghelul ala pe care tot de la tine l-am invatat :party: :party: :party:


Multumesc... :blushing: Ma bucur sa stiu ca am contribuit cu ceva bun societatii... :P

:hug: :hug: :hug:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 13/03/2015 07:13

daaaa . sparanghelul ala l-am dat la toata lumea din tastatura in tastatura mai ceva ca Miorita pe cale orala =)) =)) =)) =))

asa ca acum e rindul dovleceilor, vinetelor, merg bine si jumatati sau sferturi pe lungime de andive, ardei gras, rondele de ceapa, rosii pe jumatate din care scoatem simburii si zeama si le umplem cu putin pesmet imbunatatit cu plante aromatice si parmezan 8)

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 13/03/2015 08:22

Rondele de ceapa rosie am facut si eu data trecuta,nu mai tin minte daca se vad in poze... :wink:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 13/03/2015 08:38

eu mi-am stors mintea sa imi amintesc ce era pe platourile alea ca tare multi ani au mai trecut :( ...

bune :buuun: :buuun: :buuun: :buuun:

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 13/03/2015 08:41

Ale mele sint aici,la pag 5! Se pot face si varzute mici de bruxelle taiate pe jumatate,andive,etc. Data viitoare o sa incerc si alte versiuni,acum am facut ce am stiut ca ne plac la amindoi... :)
Ultima oară modificat 13/03/2015 08:44 de către Danieluta, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
Danieluta
Expert in arta culinara
Mesaje: 8946
Membru din: 13/03/2006 07:33

Mesajde Danieluta » 13/03/2015 08:43

Acum la prinz am mincat amindoi un hamburger de curcan facut pe gratar,cu citeva felii din vinetele pregatite de mine ieri,super simplu si bun... :roll:

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 16/03/2015 06:35

Va servesc cu o prajitura frageda, usor de facut si mai ales, cu doua straturi generoase de mere, cu o portie din mancarea cu ciuperci si mazare sub capac de foietaj. Poate incercati si niste cartofi marinati, copti la cuptor langa ciocanele de pui in crusta.

:hug: :hug: :hug:
Fişiere ataşate
cimg4327.jpg
cimg4327.jpg (76.58 KiB) Vizualizat de 2275 ori
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 16/03/2015 06:42

...nu stiu de ce nu imi preia pozele unele dupa altele :?:
Fişiere ataşate
cimg4315.jpg
cimg4315.jpg (78.91 KiB) Vizualizat de 2273 ori
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.

Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"

-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 17/03/2015 07:30

oauuu Lucia ce bunatati :buuun: :buuun: :buuun: :buuun:


placinta aia mai ales e minunata :party:


Dani ca bine zici si de varzucile alea mici mmmm


Eu ieri am facut ciorba falsa de burta din pleurotus si cite o feliuta de ceafa de porc ( s-a strins si ajunsese ca o jartea in tigaie =)) =)) =)) ) cu niste fenicul oparit inainte, scurs si pus si el linga carne in tigaie sa se imprieteneasca ...

la cina cite o para sau o portocala fiecare dupa cum l-a taiat capul


alaltaieri am facut la cina inghetata vegana de banane si ciocolata amaruie ( mixate bananele si adaugata ciocolata amaruie topita, amestecat bine si pus la congelator)

iar la prinz cartofi opariti , scursi si pusi in tava de jena cu niste brinza telemea sfarimata si cite un ciocanel de pui ramas de simbata ( tot in tava la cuptor fusese executat si el sarmanul)...


Înapoi la “Retete preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori