10 kg castraveciori
1 litru otet
3 litri apa
4 sau 5 linguri de sare ,dupa gust
piper boabe
flori de marar uscate
ceapa taiata feliute
500 g morcov tocat rondele
3 plicuri de picant fix
200 g zahar
Spalam castraveciorii,i lasam la scurs ,taiem morcovul felii si ceapa.Punem in borcane castravetii,la fund punem feliute de ceapa si morcov.Si peste ei cateva fire de marar uscat.
Punem la fiert ,otetul,apa,sarea ,zaharul ,boabele de piper impreuna cu plicurile de picant-fix.Cand da in clocot de cateva ori umplem borcanele cu lichid.Intoarcem borcanele cu fundul in sus ca sa se ermetizez si apoi le acoperim pana se racesc.
Dupa ce s-au racit le punem la beci.In cateva zile deja sunt gata de mancat.
Din 10 kg de castraveti am pus 15 borcane de 720 ml si unul de 3 kg .
Castraveciori la borcan
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Castraveciori la borcan
- Fişiere ataşate
-
- Poza este direct de la beci :D
- DSCN4230.jpg (83.12 KiB) Vizualizat de 4596 ori
Înapoi la “Bucatarie vegetariana”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori