Ingrediente:
6 kg hribe(ciuperci de padure)
1 kg morcovi
1 kg ceapa alba
3 kg ardei kapia
2 kg gogosar
1 litru jumatate de ulei
sare mare neiodata
piper boabe
1 l bulion
Mod de preparare:
Ciupercile se spala si se fierb.Ardeii kapia si gogosarii se coc pe plita si se curata de pielite.Ceapa si morcovul se curata si se fierbe.Toate se dau prin masina de tocat carne.
Intr-o cratita se pune 1 litru de ulei ,se adauga ceapa data prin masina de tocat carne,morcovul ,ardeii si gogosarii si hribele date si ele prin masina de tocat. Se amesteca si se lasa la fiert cand sunt aproape fierte adaugam si restul de ulei si bulionul si mai lasam sa fiarba inca 10 minute.Se adauga sarea si boabele de piper.Cand este gata se pune in borcane curate ,se capseaza si se dustuleste in aburi circa 40 de minute.Se lasa sa se raceasca in apa si apoi se scoate ,se sterg borcanele si se eticheteaza.
Zacusca de hribe
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
-
- Incepator
- Mesaje: 148
- Membru din: 26/03/2009 08:31
- Localitate: cluj napoca,romania
Zacusca de hribe
- Fişiere ataşate
-
- marcy9_005_resized.jpg (96.5 KiB) Vizualizat de 3401 ori
-
- marcy9_009_resized.jpg (110.89 KiB) Vizualizat de 3401 ori
-
- marcy9_014_resized.jpg (110.81 KiB) Vizualizat de 3401 ori
-
- marcy9_018_resized.jpg (97.98 KiB) Vizualizat de 3401 ori
-
- marcy9_019_resized.jpg (92.7 KiB) Vizualizat de 3401 ori
-
- marcy9_022_resized.jpg (75.29 KiB) Vizualizat de 3401 ori
-
- marcy9_064_resized.jpg (97.71 KiB) Vizualizat de 3401 ori
-
- marcy9_066_resized.jpg (102 KiB) Vizualizat de 3401 ori
marcy
- mikirafaela
- Bucatar de elita
- Mesaje: 2795
- Membru din: 19/01/2013 05:58
-
- Incepator
- Mesaje: 148
- Membru din: 26/03/2009 08:31
- Localitate: cluj napoca,romania
-
- Incepator
- Mesaje: 148
- Membru din: 26/03/2009 08:31
- Localitate: cluj napoca,romania
Înapoi la “Bucatarie vegetariana”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori