Haideti sa ne cunoastem intre noi

Aici putem sa ne cunoastem. Cu ce va ocupati ce varsta aveti, hobiuri, familie, poze, unde locuiti.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
adinush
Bucatar in devenire
Mesaje: 539
Membru din: 26/01/2006 05:53
Localitate: romania

Mesajde adinush » 27/01/2006 07:56

Eu l-as fi dat pe pure poison(despre asta era vorba).dar tinand cont ca mai aveam in sticla pt cel putin o saptamana...am preferat ursul =))

Avatar utilizator
adinush
Bucatar in devenire
Mesaje: 539
Membru din: 26/01/2006 05:53
Localitate: romania

Mesajde adinush » 27/01/2006 07:58

Si cand am spus ca s-a revansat de revelion.....Am avut parte de o cerere in casatorie si un inel suuuuuuuuuuperb.
Ii e frica de cadouri prea personale? :?:

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4261
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 27/01/2006 07:58

adinush, cadoul tau imi aminteste de san pietro(vatican/roma)...poate in alta sectiune am sa va arat poze..

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4261
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 27/01/2006 07:59

adinush scrie:Si cand am spus ca s-a revansat de revelion.....Am avut parte de o cerere in casatorie si un inel suuuuuuuuuuperb.
Ii e frica de cadouri prea personale? :?:



aaaaa, pai ceva mai de neuitat ca acest cadou nici nu se putea:)
felicitari, adinush!!
nu era cazul sa ia un urs personalizat :wink: , n-avea acelasi efect!

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4261
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 27/01/2006 08:02

cred ca andrei a ramas mut de mirare.
=))

Avatar utilizator
adinush
Bucatar in devenire
Mesaje: 539
Membru din: 26/01/2006 05:53
Localitate: romania

Mesajde adinush » 27/01/2006 08:04

Stiti..vorba,vorba dar Geo vine peste 2 ore acasa si eu nici macar nu m-am hotarat ce sa fac de mancare,d-apai sa mai si fac :?
Am in frigider niste chestii din carne..mini rulase umplute tot cu carne..arata ca niste sarmale invelite in bacon sau ceva de genul...
Sugestii cum sa le fac? In caz contrar le trantesc in tigaie si le consum ca atare cu niste maioneza

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4261
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 27/01/2006 08:08

n-am gatit asa ceva...
cred ca varianta cu tigaia..cu cativa stropi de ulei..nu?..e sigura pertinenta
maioneza? hmm..
poate muraturi
:?
offffffff, unde-s theodora, miha, nally..si celelalte "maiastre" sa ne scoata din incurcatura??

cred ca o perioada tre sa fie un capac peste tigaie..sa se formeze ceva aburi si apoi..luat capacul..pentru rumenire :roll:
:x

eu am preparat salata de vinete cu rosii si ardei(toate coapte)..
Ultima oară modificat 27/01/2006 08:11 de către cara, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
lili777
Bucatar in devenire
Mesaje: 661
Membru din: 30/12/2005 01:59
Localitate: Germania

Mesajde lili777 » 27/01/2006 08:11

n-am sarit ca cel mai mare maistru....dar vin roshu ai adinush?
liliana

cara
antitalent culinar
Mesaje: 4261
Membru din: 05/12/2005 11:51

Mesajde cara » 27/01/2006 08:12

lili777 scrie:n-am sarit ca cel mai mare maistru....dar vin roshu ai adinush?

rosu, sec? am eu!!!!!! ajuta???? =))

Avatar utilizator
adinush
Bucatar in devenire
Mesaje: 539
Membru din: 26/01/2006 05:53
Localitate: romania

Mesajde adinush » 27/01/2006 08:13

runderwinken spune ceva? :D si legat de maioneza...de ce crezi tu ca ar trebui sa mai dau jos cateva kilograme? de la muraturi?


Înapoi la “Mesaj de bun venit”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori