Fotografii
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Dana la Harrah's am stat cand ne am reintors in Vegas ,am trecut pe langa statuetele alea de atatea ori ,sincer nu mi a prea placut hotelul l am ales findca am zis ca e aproape de centru ,adica e chear in centru si era si un pret bun .
Pupi cu NY e o chestie cidata cand merg in alta parte zic gata nu mai vreau in NY m am saturat e nebunie ,efectiv trece viata parca pe langa tine cu repeziciune din cauza ca aici esti mereu in viteza pus pe fuga pe bgraba......Eu cand te mai aud pe tine ca zici ca mergi prin oras sa te plimbi sa faci una alta
ma tot candesc la mine sa merg oriunde e destul sa iesi din casa ca dus esti 2-3 ore asa usor ,asta din cauza distantelor si aglomeratiei.
Dar in acelasi timp cred ca NY poate deveni si adictid
zic asa ca de fiecare data cand ma reintorc acasa parca ma trezesc la viata.
Cateva poze si cu pomul meu.
Pupi cu NY e o chestie cidata cand merg in alta parte zic gata nu mai vreau in NY m am saturat e nebunie ,efectiv trece viata parca pe langa tine cu repeziciune din cauza ca aici esti mereu in viteza pus pe fuga pe bgraba......Eu cand te mai aud pe tine ca zici ca mergi prin oras sa te plimbi sa faci una alta

Dar in acelasi timp cred ca NY poate deveni si adictid

Cateva poze si cu pomul meu.
- Fişiere ataşate
-
- crr.jpg (38.81 KiB) Vizualizat de 802 ori
-
- 1_4797.jpg (35.58 KiB) Vizualizat de 802 ori
-
- cr_4797.jpg (31.87 KiB) Vizualizat de 802 ori
-
- cra_1108.jpg (28.38 KiB) Vizualizat de 802 ori
-
- crac_2118.jpg (28.85 KiB) Vizualizat de 802 ori
hi
maraarad scrie:Dana la Harrah's am stat cand ne am reintors in Vegas ,am trecut pe langa statuetele alea de atatea ori ,sincer nu mi a prea placut hotelul l am ales findca am zis ca e aproape de centru ,adica e chear in centru si era si un pret bun
...nici mie nu-mi place hotelul,doar l-am taiat in doua ca sa iesim pe Strip sa ajungem la restaurantul unde am mincat(...plus ca parcasem masina la Harrah's)...

- biaskitchen
- Bucatar de elita
- elena.elena
- Bucatar Sef
Dragele mele, chiar daca nu am mai vorbit de multisor cu voi, nu v-am uitat! Va doresc din suflet sa aveti un Craciun minunat, un an nou plin de iubire si impliniri marete!
Pun si eu o poza cu bradutul nostru si cu Eva care a crescut maaaare mare si care vorbeste franceza de parca s-a nascut aici

Pun si eu o poza cu bradutul nostru si cu Eva care a crescut maaaare mare si care vorbeste franceza de parca s-a nascut aici

- Fişiere ataşate
-
- 14dec_18.jpg (69.75 KiB) Vizualizat de 764 ori
-
- bradut_2012_15.jpg (119.09 KiB) Vizualizat de 764 ori