Buna noapte la toata lumea!
Azi am ajuns acasa la 9pm, dupa o zi oribil de plina, asa ca voi fi f scurta, ca altfel risc sa adorm pe tastatura...

...
Miki 
! Multu ptr tratatii, animatii, vorbe hitre, flori si mai ales ganduri dragi si bune

!
Clivia: Ordinul:
Asparagales; Familia
Amaryllidaceae; Genul:
Clivia
Alstroemeria: Ordinul:
Liliales((simil. Crinii); Familia
Alstroemeriaceae, Genul:
Crini de Inka
Deci nu sint nici macar inrudite! Clivia nu s-ar preta la cultura ptr floare de vaza, nu-i asa de produktiva ca Alstromeria (la asta ii tai o tija si imediat creste si infloreste alta); dar nici Alstromeria nu-i potrivita ca floare de ghiveci. Nici frunzele nu sint asemanatoare, nici zona de provenienta.
Mersi ptr linkul cu Floriile, dar nu mi-ai inteles nelamurirea...
Eu stiu exakt care e semnificatia ultimei Duminici dinainte de Paste, numai ca nu am reusit sa inteleg ce legatura are
cu florile si de ce isi serbeaza anume in aceasta zi onomastica, cei cu nume de floare. Potrivit scrierilor istoric-religioase Isus a fost intimpinat la intrarea in Ierusalim cu fruze de palmier (simbolul puterii si al gloriei Regilor) si ramuri de maslin (simbol al nemuririi, vietii vesnice, sacralitatii); de asemenea i-a fost asternut drumul cu frunze de palmier (echiv. "covorului rosu"). Dar NU cu flori!!!!!!!!!!!! Atunci de ce
"Florii" !?
Nico 
, ne bucuram intotdeauna cand ne saluti! Ai inceput pregatirile de
Pasqua! Chiar, voi aveti ceva traditii deosebite de
Domenica delle Palme?! Si oare mergeti la biserica cu crengi de maslin, sau cu (impletituri din) frunze de palmier (ca in Sud)!?
Admin 
! Ce surpriza placuta! Poftiti mai des pe la Cafenea

!
Gata, inchei aici ca mi se lipesc ochii de somn, iar W "toarce" deja de vreo 30 min linga mine...
Va doresc o Noapte buna si o zi minunata miine