Neatza!!! Ce ma bucur cand ne savuram

impreuna, fie ea si virtuala
Miki, nu fac torturile chiar de revista, ca ultimul tort al Claudiei

Eu doar incerc. La fel cum incerc sa fac chestii utile cu masina de cusut. Ca de ex acum imi storc creierii cum sa fac s cum sa croiesc un material de 2,08 latime - a intrat la apa

- pt pilota mea de 2,40 pe 2,40

Urmatoarea chestie pe care vreau sa o fac sunt rame foto din materiale reciclate, carton si rolele de carton de la prosoapele de hartie, ceva gen martisor, cu poza pustului bineinteles, pt bunici, sora si cumnata/nasa

O sa fie mult mai fun activitatile aste de crafting de la anul, cand il voi implica si pe cel mic. Deocamdata suntem la faza punem jucariile la culcare, adica eu le pun si el le scoate
Claudia, foarte matinala azi

O zi frumoasa si tie, draga mea
Tortul a fost un succes, astept sa vad ce se intampla pe viitor. Dimineata se arata inca posomorata, umezeala de azi -noapte inca e prezenta pe carosabil si pe geamurile mele. Codita trebuie sa mai astepte putin ca sa il scot, altfel se face cloti se sus pana jos si nu e cazul sa il bag iar la apa

Si masina meea de spalat asteapta o zi cu soare si fara umezeala, altfel iar stau cu rufele 3 zile pe sarma si le bag direct in masina de spalat
O zi frumoasa si plina de bucurii!