Au dreptate fetele cand spun ca ,daca lipsesti o perioada de aici nu prea ai sanse sa recuperezi tot ceea ce ai pierdut.
M-am intristat cand am vazut ca va lipsi ,,nemotivat''(pt noi,dar motivat pt ea),si chiar ma intrebam in timp ce citeam ce s-a intamplat atat de grav incat a hotarat subit sa paraseasca Danielutza acest site.
Citeam si ma intrebam singura.....,,cine e aceasta fata?....de ce am devenit atat de trista cand am citit de retragerea ei de pe site?....de ce am izbucnit in plans cand am vazut ca a revenit?.....Desi nu cunosc pe nimeniam observat ca m-am atasat mult de fiecare in parte,caci de la fiecare am avut cate ceva de invatat.
E adevarat ca eu nu am facut nimic pe acest site,doar cateva comentarii,iar unele chiar stupide,dar totusi continui sa stau agatata de voi,si sa sper ca va veni si ziua cand voi fi mai activa.
In aceasta perioada depasesc cu greu toate incercarile pe care mi le-a rezervat viitorul,si incerc sa nu cad pe baricade.Un divort, care pare ca nu se mai sfarseste,o moarte care mi-a lasat toata familia fara cuvinte,doi copii care stau departe de mine ...sunt temelia unui motiv de a sta alaturi de voi,chiar si inactiva.
Profit de acest comentariu dorind sa-mi cer scuze public fata de o persoana.Acum depinde daca scuzele imi sunt acceptate.
IULIA,IMI CER MII DE SCUZE SI TE ROG SA MA IERTI!
pentru toti si pentru toate.