Azi am invatat...sau sfatul zilei

Cunoasteti mici trucuri usor de realizat, dar care fac diferenta dintre o mancare reusita si una esuata? Prezentati-le aici pentru cei care nu au reusit inca sa le descopere singuri. De asemenea daca aveti nelamuriri privind anumite retete veti primi ajutor din partea membrilor comunitatii.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

tatar nico
Incepator
Mesaje: 7
Membru din: 07/11/2007 06:38
Localitate: spania

Mesajde tatar nico » 13/03/2008 08:35

Scuza-ma Szamcsek ca nu ti-am raspuns pana acum,dar nu prea am avut timp.Crema de diplomat de care spuneam o prepar asa:amestec galbenusurile pe foc cu zaharul si laptele pana se ingroasa si cand se raceste o amestec cu frisca batuta.Mie mi se taie crema ce o prepar pe foc si o fac intotdeauna la foc foarte mic,chiar am incercat si pe abur dar degeaba.M-am gandit ca probabil o tin prea mult pe foc dar nu stiu.Ce sfat poti sa-mi dai?Iti multumesc!
ntatar

Antonia
Incepator
Mesaje: 8
Membru din: 07/03/2008 08:20
Localitate: cluj
Contact:

Mesajde Antonia » 27/03/2008 06:43

DA SI EU FOLOSESC OTETUL FIERBINTE LA CHIUVETA SI LA MASINA DE SPALAT AUTOMATA
SI LA FILTRU DE CAFEA SINT MULTUMITA
SE SCOT PETELE DE ULEI CU OTET
ANTONIA

Avatar utilizator
stefy
Bucatar
Mesaje: 1179
Membru din: 12/08/2007 05:23
Localitate: genova

Mesajde stefy » 08/04/2008 09:36

Branza de ras care se pune la paste si nu numai se pastreaza intr-un saculet de panza ca sa nu se intareasca.
[img]http://
"Nu merita sa plangi pentru nimeni,iar cei care merita nu te vor face sa plangi"


Înapoi la “Sfaturi utile in bucatarie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori