Ostropel cu carnati Trandafir

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
gabrielagaby
Incepator
Mesaje: 87
Membru din: 18/07/2011 04:52
Localitate: constanta,momentan Italia

Ostropel cu carnati Trandafir

Mesajde gabrielagaby » 27/02/2012 12:38

ingrediente : 4 linguri de ulei, 4 carnati Trandafir, 5-6 catei usturoi, 1 ceapa, 1 ardei gras verde,1 lingurita Secretul Gustului, 1 praf de boia(iute sau dulce),cimbru, 1 foaie dafin, marar,patrunjel, 1 praf piper, 1 cutie de rosii taiate cuburi.

Se taie marunt ceapa,ardeiul si usturoiul si se pun la calit in ulei.Se taie rondele carnaciorii si ii adaugam peste prajeala.Lasam sa se inabuseasca timp de 1-2minute.Adaugam rosiile taiate cuburi,boia,foaia de dafin si cimbrul.Dupa cateva minute adaugam si lingurita de Secretul Gustului.La sfarsit punem si mararul patrunjelul si praful de piper,mai lasam 1 minut apoi stingem focul.Este o reteta simpla si rapid de facut,cu un gust "afumat" :D .
Serviti cu castraveti murati si mamaliguta :)
Fişiere ataşate
P270212_10.37.jpg
P270212_10.37.jpg (74.04 KiB) Vizualizat de 4556 ori
P270212_10.56.jpg
P270212_10.56.jpg (72.94 KiB) Vizualizat de 4556 ori
P270212_10.55.jpg
P270212_10.55.jpg (82.82 KiB) Vizualizat de 4556 ori
P270212_10.56_[01].jpg
P270212_10.56_[01].jpg (88.55 KiB) Vizualizat de 4556 ori
gabriela

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 27/02/2012 09:57

Imi place reteta =D> si condimentele pe care le-ai folosit de asemenea dar... cu ”trandafirii” nu ma prea impac. :lol: Oare pot sa folosesc carnati ceva mai uscati :?:

Iti multumesc pentru reteta (incerc zilele urmatoare)!

:flower: :flower: :flower:

P.S. Frumoase si fotografiile! =D>

Avatar utilizator
nicopopa
Incepator
Mesaje: 86
Membru din: 03/01/2009 09:05
Localitate: Bratislava, Slovacia
Contact:

Mesajde nicopopa » 27/02/2012 10:02

Sunt de acord cu antoniah. Nici la mine carnati precum "trandafir" nu prea se gasesc. In rest, de bagat la cap. Felicitari!

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 28/02/2012 07:15

Arata tare imbietor in poze...sigur gustul este bun :buuun:

Si in partile mele se face cam tot asa, dar la noi se folosesc carnatii de porc afumati ( de casa).

=D> =D> =D>
:flower: :flower: :flower:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
gabrielagaby
Incepator
Mesaje: 87
Membru din: 18/07/2011 04:52
Localitate: constanta,momentan Italia

Mesajde gabrielagaby » 28/02/2012 02:55

eu zic ca ar merge de minune si cu cabanosi si cu orice fel de carnati :) oricum ar fi tot un gust "afumat" are :buuun: va multumesc pentru aprecieri.reteta merita incercata :) :*
gabriela

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 28/02/2012 04:18

Cand am vazut pozele m-a dus gandul ( iar!) la copilarie.....asa ceva facea bunica mea si mai tarziu , dupa ce ea nu a mai fost, mama ,dar foloseau DEBRECEN, niste carmati ca si cremvurstii doar ca era grosi....doamne cat mai era de bun...tin minte ca mancam cu cartofi pireu si nu ma puteam satura de mancarea asta. =D> =D> pentru reteta si mersi ca mi-ai reamintit-o :hug:
Ultima oară modificat 28/02/2012 09:57 de către pupi, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
d_dana_a
Bucatar de talie internationala
Mesaje: 4140
Membru din: 04/11/2009 10:51
Localitate: Sibiu, Romania

Mesajde d_dana_a » 28/02/2012 09:33

:buuun: :buuun: :buuun: ce pofta mi-ai facut =D> =D> =D>
:hug: :pup: :flower:
Imi place sa gatesc...
Imagine

Avatar utilizator
gabrielagaby
Incepator
Mesaje: 87
Membru din: 18/07/2011 04:52
Localitate: constanta,momentan Italia

Mesajde gabrielagaby » 29/02/2012 02:46

:pup: :pup: :pup: va multumesc ptr ca imi apreciati reteta si va multumesc ptr complimente :hug: :flower:
gabriela


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 32 vizitatori