Secretele fripturilor gustoase

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
elena.elena
Bucatar Sef
Mesaje: 1783
Membru din: 26/09/2007 10:15
Localitate: Montreal, Canada

Mesajde elena.elena » 19/12/2008 05:10

Dar un bait pt costite de porc nu aveti? :D Duminica am invitati la masa si as vrea sa incerc... :rugaciune:

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 19/12/2008 06:29

Mersi Lucia de reteta, sigur am sa o incerc si eu. De regula eu pun condimentele necesare in lapte si carnea o cufund acolo si o las la frigider 24 de ore. iese super buna si frageda. Dar am sa incerc varianta ta acuma. Am o gaina si nu prea sant incantata , pentru ca stiu ca sant cam greu de fiert. Am sa pun jumate in baitul care il fac eu si jumate in cel de la tine sa vad ce o iesi. :P Sant sigura ca nu poate fii rau, dar ma intereseaza si timpul de preparare . Experiente ...experiente. :badday: :badday: :x Chiar azi am sa o fac daca am sa pot iesi din casa pe alunecusul asta. Nu am lanturi si este gheata pe strazi. oricum pana la Craciun tot am sa ii trag eu o poza si am sa iti pun dovada =)) :hug: :hug: Pupici si mersi

lilianacostache
Bucatar in devenire
Mesaje: 620
Membru din: 01/08/2008 07:59
Localitate: Ploiesti
Contact:

Mesajde lilianacostache » 19/12/2008 07:21

Lucia, uita-te in mesageria privata, ti-am trimis un mesaj.
Bucataria salveaza Romania!

http://vorbalilianei.blogspot.com/

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 19/12/2008 08:20

Silvia,Piatralunii
Acum am ajuns acasa si ma grabesc sa va raspund.
Ma bucur ca va pot fi de folos in felul meu.
Le-ati lecturat pe toate?
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 19/12/2008 08:25

Elena,
Aplici baitul de la carnea de porc ,care iti convine din retete.
Pupi,la ce timp te referi?
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.

Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"

-Legea lui Bookev-

silvia13
Incepator
Mesaje: 279
Membru din: 05/02/2008 03:20
Localitate: Brasov

Mesajde silvia13 » 21/12/2008 12:29

lucia_bp scrie:Silvia,Piatralunii
Acum am ajuns acasa si ma grabesc sa va raspund.
Ma bucur ca va pot fi de folos in felul meu.
Le-ati lecturat pe toate?

Normal ca pe toate Lucia!
Imagine


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 9 vizitatori