Pagina 5 din 14

Scris: 27/01/2008 01:14
de Karla
Pentru ca ieri a fost sambata m-am gandit sa fac ceva bun de mancare. Am gasit aceasta reteta de hamburger si am trecut la treaba.
Ingrediente (fiecare pune ce cantitate vrea)

400gr carne tocata amestec
1/2 ceapa tocata
1 lingurita mustar
1 lingurita kechup
1/2 lingurita oregano
sare, piper
1 lingura unt

Scris: 27/01/2008 01:15
de Karla
Se amesteca toate ingredientele cu carnea tocata si se formeaza portiile de hamburger. Se prajesc intr-o tigaie antiaderenta in putin ulei. (faza asta am uitat sa o pozez) :badday:

Scris: 27/01/2008 01:16
de Karla
Se servesc intr-o chifla cu maioneza, kechup, castraveti murati si cartofi Wedges (ca la Mec)
Pofta buna!

Scris: 27/01/2008 01:44
de crista
:buuun: :buuun:

Scris: 28/01/2008 12:15
de nicoleta64
Bun hamburgherul cu ceapa... :buuun:
Fac des pt.baiatul meu dar din acela simplu. Cel facut de tine este pe gustul meu...eu sunt fans de ceapa si usturoi. :roll:

Scris: 13/04/2008 05:21
de crista
ChIftele marinate - reteta Veronica ..

http://www.reteteculinare.ro/forum/view ... highlight=

Scris: 05/06/2008 06:41
de crista
alte retete:


CHIFTELUTE IN SOS BESCHAMEL - Leila

http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... amel-3494/

OUA SCOTIENE - Crista

http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... tor_-3496/

tot ca niste chiftele :

BULGARI DE CARTOFI SURPRIZA . Leila

http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... riza-3490/

PARJOALE MOLDOVENESTI - Lory

http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... esti-3423/

Scris: 03/08/2008 01:40
de Micul
FALAFEL

reteta de pe blogul lui Bunny


- 1 cana naut uscat

- 1 lingurita bicarbonat de sodiu

- 1 ceapa

- 1/2 legatura patrunjel

- 4 catei usturoi ( eu am pus 3 )

- 100 g susan

- 1 lingurita sare

- 1/2 lingurita zahar

- 1/2 lingurita praf de copt

- 2 linguri faina

- 1 lingurita cumin ( eu am luat in iarna din Germania, aici nu am vazut)

- 1/8 lingurita tumeric ( eu nu am pus )

- praf de chili

- piper negru

Se pune nautul in apa, cu bicarbonat , la inmuiat, pentru 14- 16 ore.Nautul se va fragezi, intrucat nu va fi fiert deloc.

Se spala nautul, se scurge de apa, si se baga in vasul de la robot, impreuna cu ceapa si usturoiul.

Se ameteste bine de tot, pana devine ca o pasta.Trebuie sa-l tot dati de pe perteii vasului, pana se macina bine de tot.

Se adauga restul ingredientelor, patrunjelul tocat, si se formeaza chiftelute, care se prajesc in ulei sau se baga la cuptor.

De data asta le-am prajit in ulei, dar data viitoare nu mai scapa.Le bag la cuptor sa pot manca si eu.

Scris: 03/08/2008 04:56
de anca_si_cristina
Foarte apetisante sunt chiftelutele :buuun: :buuun: Si tare frumos le-ai decorat :hug: :hug:

Scris: 03/08/2008 06:16
de alina_i
Micule m-ai facut praf si pulbere! :bum:
Arata bestial :buuun: :buuun: :buuun: