Pagina 12 din 14

Scris: 21/04/2011 11:03
de black_sweet_crush
Smekerasul, din pieptul de pui poti face anumite mancaruri pe care nu le poti face cu spate, si invers...Cu spatele poti face o supa sau ciorba sau cred ca merge si tocanita. Fetele te pot ajuta mai mult, eu de obicei nu cumpar pui intreg (habar n-am ce pitici sunt pe creierii mei) asa ca nu prea folosesc spatele. Dar stiu de la mama si de la bunica.

Scris: 22/04/2011 04:06
de smekerasul
Am incercat si au iesit superbe,am adaugat si putina soia ca sa maresc compozitia.Si sosul a iesit excelent. :cafea:

Scris: 24/08/2011 08:39
de crista
Chiftele " turnate cu lingura " din ficat de porc , merg foarte nbine si cu alt fel de ficat ( de miel, de pui, de vitel)

http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... porc-8621/

Scris: 10/10/2011 07:29
de crista

Scris: 02/06/2012 01:26
de xanora
crista scrie:da, asta uscat e mai slabutz ... eu il pun numei aproape de sfirsit ca daca se fierbe in sos prea multa vreme pierde toata aroma...


cred ca tb sa ne orientam dupa seminte de tarhon .. am ajuns sa plantez toate buruienile :D


Crista, eu am de la mama soacra tarhon in otet, cum se pune in Ardeal pt iarna . pt supe..pot folosi din el? :blushing:

Scris: 03/06/2012 11:56
de crista
Xanora folosese cu incredere tarhonul din otet la chiftelutele marinate . De fapt in sosul lor se pune si otet sau vin ( eu n-m pus in reteta de la pagina 2) asa ca nu deranjeaza daca tahonul pastreza putin aroma de otet . E oricum mult mai parfumat decit asta uscat italian.

Scris: 04/06/2012 02:07
de elena500
:badday: :P

Scris: 04/06/2012 02:47
de crista
elena500 scrie::badday: :P


ce vrea sa spuna acest mesaj ?????

Scris: 28/08/2013 04:43
de crista
Chiftelute la cuptor - Lucia_bp



http://www.reteteculinare.ro/forum/disc ... tor-11613/


fara usturoi dar asta oricum nu se vedea in poza =)) si pe care eu le-am tavalit prin pesmet

Scris: 03/09/2013 11:37
de antoniah
Crista ce faine sunt... :) Am si eu in plan chiftelutele Luciei...