Pagina 1 din 1

Supa crema de conopida cu usturoi

Scris: 21/03/2016 09:00
de gaby_d
5-6 catei usturoi
5-6 buchetele conopida
un cartof
un cub de supa
o ceapa uscata
350 ml apa
<br/><br/> Pui la fiert in apa, ceapa taiata in doua, cartoful curatat, spalat si taiat in patru, conopida desfacuta buchetele si cubul de supa.
Cand furculita patrunde usor in conopida si in cartof adaugati usuroiul.
Cand sunt fierte toate puneti conopida, usturoiul si cartoful, plus o parte din supa, in vasul blenderului Oster chrome si mixati la prima treapta pentru inceput apoi la viteza mai mare pana la omogenizarea completa a amestecului. Adaugati supa daca mai trebuie.
Potriviti gustul de sare.
Serviti supa presarata cu patrunjel tocat si crutoane. <br/><br/>