un dovleac butternut (puteti folosi si altfel)
lapte de soia
sare
piper
ulei
cimbru
ierburi aromate
4-5 catei usturoi
putin ulei
<br/><br/> Spala si taie dovleacul in 4 (cu tot cu coaja).
Pregateste o tava, pune in ea hartie pentru copt si pune bucatile de dovleac.
Presara peste ele sare, piper, cimbru si stropeste-le cu ulei.
Pune si usturoiul (nedecojit)
Acopera tava cu folie de aluminiu si da-o la cuptor pentru 30 minute la 190 grade. Dupa cele 30 minute scoate folia si lasa dovleacul sa se coaca pana devine moale.
Scoate tava din cuptor si lasa dovleacul sa se racoreasca.
Cu ajutorul unei linguri scoate miezul dovleacului si pune-l in vasul blenderului Oster.
Adauga ierburi aromate, miezul usturoiului copt, lapte de soia si sare (daca mai este necesar). Porneste blenderul si paseaza totul pana la omogenizarea completa.
Serveste supa fierbinte, decorand-o dupa preferinta. <br/><br/>
Supa crema de dovleac copt
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Supa crema de dovleac copt
- Fişiere ataşate
-
- supa_r.jpg (39.62 KiB) Vizualizat de 1233 ori
-
- cats.jpg (64.63 KiB) Vizualizat de 1233 ori
-
- supa_crema.jpg (52.62 KiB) Vizualizat de 1233 ori
Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 32 vizitatori