Pagina 2 din 2

Scris: 02/04/2015 01:28
de pupi
Imi place ce am citit, nu am mancat asa ceva niciodata si nici nu am auzit DAR....nu am urda, nu am bors....branza de vaci e buna??? sau ricota???...chiar vreau sa le incerc in frunze de gulii si cu sos de marar si mamaliguta... :hug:

Scris: 02/04/2015 02:31
de monya
pupi scrie:Imi place ce am citit, nu am mancat asa ceva niciodata si nici nu am auzit DAR....nu am urda, nu am bors....branza de vaci e buna??? sau ricota???...chiar vreau sa le incerc in frunze de gulii si cu sos de marar si mamaliguta... :hug:


cred ca merg mai bine cu ricota decat branza de vaci.
cat despre frunze....merg in orice fel> vie, stevie, praz, ....Am mai spus, eu am ales varza ca fie-mea numai cu varza mananca.

pfiu...cu sos de marar cred ca sunt o nebunie.

Sper sa le incerci si sa revii cu pareri :hug:

Scris: 02/04/2015 10:50
de mikirafaela
Ma bag si eu in seama...

Pupi, alege ricotta si iti vor iesi aproape identice la gust. Cu branza scoapta ies inecacioase. Frunze, iti vor iesi excelent si in frunze de hrean (am mancat, sunt nemaipomenite). In loc de bors poti folosi cvas (o bautura fermentata pe care o poti face si tu, dar nu ti-o recomand pe cea pe baza de drojdie in aceasta reteta).

Sper ca sfaturile noastre iti vor fi de ajutor!

http://www.formula-as.ro/2012/1027/medi ... tice-15297
http://www.copilulverde.ro/articol/Hran ... it-kvass_2

Scris: 06/04/2015 10:27
de pupi
Mersi de info( link)...am sa caut miere neprocesata ....cam greu de gasit dar sper sa am noroc totusi.....imi place sfecla rosie....dau bataie pe ea. :hug:

Scris: 12/04/2015 11:10
de antoniah
Felicitari pentru reteta si pentru premiu! =D>

:hug: :pup: :flower: