Sarmale cu urda

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 02/04/2015 01:28

Imi place ce am citit, nu am mancat asa ceva niciodata si nici nu am auzit DAR....nu am urda, nu am bors....branza de vaci e buna??? sau ricota???...chiar vreau sa le incerc in frunze de gulii si cu sos de marar si mamaliguta... :hug:

Avatar utilizator
monya
Incepator
Mesaje: 192
Membru din: 31/01/2013 03:42
Localitate: Iasi
Contact:

Mesajde monya » 02/04/2015 02:31

pupi scrie:Imi place ce am citit, nu am mancat asa ceva niciodata si nici nu am auzit DAR....nu am urda, nu am bors....branza de vaci e buna??? sau ricota???...chiar vreau sa le incerc in frunze de gulii si cu sos de marar si mamaliguta... :hug:


cred ca merg mai bine cu ricota decat branza de vaci.
cat despre frunze....merg in orice fel> vie, stevie, praz, ....Am mai spus, eu am ales varza ca fie-mea numai cu varza mananca.

pfiu...cu sos de marar cred ca sunt o nebunie.

Sper sa le incerci si sa revii cu pareri :hug:
http://furnicutzabucatar.blogspot.ro/

Avatar utilizator
mikirafaela
Bucatar de elita
Mesaje: 2795
Membru din: 19/01/2013 05:58

Mesajde mikirafaela » 02/04/2015 10:50

Ma bag si eu in seama...

Pupi, alege ricotta si iti vor iesi aproape identice la gust. Cu branza scoapta ies inecacioase. Frunze, iti vor iesi excelent si in frunze de hrean (am mancat, sunt nemaipomenite). In loc de bors poti folosi cvas (o bautura fermentata pe care o poti face si tu, dar nu ti-o recomand pe cea pe baza de drojdie in aceasta reteta).

Sper ca sfaturile noastre iti vor fi de ajutor!

http://www.formula-as.ro/2012/1027/medi ... tice-15297
http://www.copilulverde.ro/articol/Hran ... it-kvass_2
MIKI

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 06/04/2015 10:27

Mersi de info( link)...am sa caut miere neprocesata ....cam greu de gasit dar sper sa am noroc totusi.....imi place sfecla rosie....dau bataie pe ea. :hug:

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 12/04/2015 11:10

Felicitari pentru reteta si pentru premiu! =D>

:hug: :pup: :flower:


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: MSN [Bot] și 5 vizitatori