Pagina 1 din 1

Ciorba de fasole boabe cu sfecla si ciolan afumat

Scris: 06/11/2013 08:12
de carla27carla
Ingrediente:
1 buc ciolan afumat de porc
200 gr castita proaspata de porc
2 cutii cu fasole boabe fiarta
1 buc ceapa alba
1 buc ardei gras rosu
1 buc patrunjel radacina
4-5 morcovi
2 buc sfecla rosie
1/4 buc telina radacina
2 linguri pasta de rosii
1 crenguta de cimbru
1 lingurita de hrean ras
sare ,piper
Mod de preparare:
Ciolanul si costita se spala si se taie si se pune la foc intr-o oala cu apa sa fiarba. Se ia spuma ce se formeaza.Intre timp se pregatesc zarzavaturile.Ceapa se curata si se toaca marunt,ardeiul gras se curata de cotor se spala si se toaca si el cubulete.Morcovii,radacina de patrunjel si radacina de telina se curata si se toaca cubulte.Sfecla rosie ,se curata si se taie cubulete sau daca vreti puteti sa o dati pe razatoarea cu ochiuri mari.Cand carnea e aproape fiarta se pun in oala zarzavaturile tocate si se lasa sa fiarba.Fasolea se scurge din conserva si se limpezeste cu apa.Cand toate sunt fierte se adauga fasolea boabe,sare si piper,pasta de rosii,crenguta de cimbru si hreanu ras proaspat.
Se serveste calda cu ceapa rosie si deasupra se mai presara putin cimbru .

Scris: 06/11/2013 05:09
de antoniah
Ai pregatit o ciorbita delicioasa, cu siguranta! :flower: :flower: :flower:

Scris: 06/11/2013 05:10
de Danieluta
antoniah scrie:Ai pregatit o ciorbita delicioasa, cu siguranta! :flower: :flower: :flower:


Subscriu! :buuun:

Scris: 08/11/2013 12:35
de cla
Arata bine ciorba ta. =D>

Am remarcat ca n-ai pus bors in ea. :) Si nici alt inacritor. E o varianta a ciorbei pe care eu n-am incercat-o niciodata.

:flower: :flower: :flower:

multumesc

Scris: 08/11/2013 05:36
de carla27carla
Va multumesc tuturor pentru aprecieri.Cla nu am pus bors doar niste pasta de rosii .