Pagina 2 din 3

Scris: 10/08/2011 04:42
de nicoleta64
Super astea cu miere ! :roll: Acum ca sunt la o cafea ...as inhata una imediat ! :buuun: O sa incerc si varianta sarata cu branza ..ca le place mult si alor mei. :roll:

Scris: 11/08/2011 08:10
de crista
Si eu m-am plins ca e multa munca dar la cit de bune au iesit MERITA ,, cred ca le voi repeta curind, si in stil merdenle si asa .. poate le fac chiar dupa reteta cu putina drojdie sa vad daca se munceste mai putin =))


calde si cu miere , desfacute ca un portofel si aruncate acolo 2 linguri de miere, inchise si rulate ca o clatita sunt de nota 200 .. pe cuvint ...

am mai auzit si de varianta cu nutella .. nici nu ma mai gindesc ca mor de pofta :buuun: :buuun:

Scris: 11/08/2011 10:16
de cartederetete.ro
CE faine sunt foitele...si pe mine ma duce gandul la branza,dar chiar n-as avea rabdare sa framant atata. Oare la robot cat le tin?
Bravo ptr forta =D> =D> :) :hug: :hug:

Scris: 11/08/2011 10:57
de crista
la robot 5-10 minute arata pe filmulet

hai treci la treaba mitinita ca meritaaaaaaaaa :hug:

Scris: 11/08/2011 11:59
de cartederetete.ro
uite cum ma pui tu la treaba :P sa vina toamna si ma pun eu iar serios pe gatit :) :hug: :hug:

Scris: 11/08/2011 12:08
de crista
si eu zic la fel .. =))

Scris: 11/08/2011 05:26
de adry
crista scrie:
am mai auzit si de varianta cu nutella .. nici nu ma mai gindesc ca mor de pofta :buuun: :buuun:


Vai de mine fata mea!!! Nu pomeni de nutella ca mor :buuun: :buuun: :buuun: !!!

P.S si eu tot manal va trebui sa lucrez aluatul ca n-am in dotare masinari sofisticate (doar un mixer amarat) :( :( :( :(

Scris: 11/08/2011 11:13
de nicoleta64
Cu Nutella...mortala...eu sunt depedenta de Nutella. :buuun: :roll: Eu am si robot ...sigur saptamana viitoare ma pun pe treaba. :wink:

Scris: 12/08/2011 07:38
de crista
Adry cred ca si framintat in episoade e ok, caci nu conteaza cit de mult tii aluatul la odihnit.. eu oricum am framintat in episoade, mai intii èutin, am facut o placinta d'asta care a iesit farfurie zburatoare / semn de carte/ talpa de pantof =)) apoi am luat celelalte bucati la framintat mai mult ( am gasit video-ul intre timp unde zicea ca tb framintat cu spirit de raspundere ) .. in plus chiar si odihna aluatului la loc caldut ajuta sa devina mai elastic.


Nico abia astept sa vad rezultatul tau... sa stii ca F a mincat o minune d'asta fara miere sau altceva , asa cum a iesit si parea piadina sfogliata ... zau ... in fine se simtea ca lipseste untura din aluat, uleiul nu e acelasi lucru , totusi .. dar pe total general era foarte buna si pe post de piada 8)

Scris: 02/09/2011 06:13
de yaya6
crista sant o bunatate,mersi pentru reteta,nu prea am insistat eu cu framantatul mult,nici robot nu am avut ,nu le-am dat prea multa importanta ,dar sa stii ca au iesit bune tare :hug: :flower: