Tort Spiderman
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
- alinaraluca2000
- Bucatar
- alinaraluca2000
- Bucatar
- alinaraluca2000
- Bucatar
fetelor va mai arat cateva torturi pe care le-am mai facut, si va rog sa ma ajutati cu niste informatii, tre sa fac un tort capsunica, cica is ceva desene pe minimax si tre sa fac casa lui capsunica (am zis ca stiu desenele acelea, dar sa ma trazneasca daca le stiu), ma tot documentez pe net si sper sa imi veniti si voi in ajutor!
multam!
multam!
- Fişiere ataşate
-
- mickey mouse.jpg (58.6 KiB) Vizualizat de 4193 ori
-
- bust.jpg (63.52 KiB) Vizualizat de 4193 ori
-
- IMG_0051.JPG (69.51 KiB) Vizualizat de 4193 ori
-
- funda 2.jpg (21.94 KiB) Vizualizat de 4193 ori
- iuliajewel
- Bucatar de elita
Alinaraluca, felicitari pentru torturile facute
Cum eu nu le am cu ele (in general) ma simt datoare sa le admir fiindca sunteti capabile de atata abnegatie si sarguinta (apropo: te-a mai prins dimineata lucrand la ele???)
Off topic: cred ca nimeni nu poate proteja "munca noastra" in afara de noi insine - nu ma bag la topicul respectiv ca sa nu fac pacat de lezmajestate - dar daca cineva umbla si posteaza prin alte locuri decat RC, in cautare de premii substantiale sau cine stie ce - se supune regulilor internautilor si suporta consecintele - tot ceea ce postam devine bun comun, fie ca vrem sau nu...Eu ma rezum la acest site si nu ma duc sa postez pe nicaieri in alta parte, in cautare de premii sau aprecieri: imi sunt suficiente cele de aici
si sunt recunoscatoare mai mult decat pot spune...Cele ce ai spus tu, nu se aplica site-urilor de genul asta - legislatia este una, gastronomia... alta
Poate gresesc - atrage-mi atentia daca e asa - multumesc
Inca o data - mare iti este rabdarea si perseverenta in a face torturi delicioase - imi pare rau ca nu iti pot da sfaturi de folos

Cum eu nu le am cu ele (in general) ma simt datoare sa le admir fiindca sunteti capabile de atata abnegatie si sarguinta (apropo: te-a mai prins dimineata lucrand la ele???)
Off topic: cred ca nimeni nu poate proteja "munca noastra" in afara de noi insine - nu ma bag la topicul respectiv ca sa nu fac pacat de lezmajestate - dar daca cineva umbla si posteaza prin alte locuri decat RC, in cautare de premii substantiale sau cine stie ce - se supune regulilor internautilor si suporta consecintele - tot ceea ce postam devine bun comun, fie ca vrem sau nu...Eu ma rezum la acest site si nu ma duc sa postez pe nicaieri in alta parte, in cautare de premii sau aprecieri: imi sunt suficiente cele de aici

Poate gresesc - atrage-mi atentia daca e asa - multumesc

Inca o data - mare iti este rabdarea si perseverenta in a face torturi delicioase - imi pare rau ca nu iti pot da sfaturi de folos

- elena.elena
- Bucatar Sef
Alina draga , ai avansat foarte mult....m-ai uimit
.......hai ca incerc eu sa te ajut cumva...ai aici un link la un tort simplu de tot....
daca ai nelamuriri ...da si tu un semn
http://www.easy-birthday-cakes.com/stra ... -cake.html

daca ai nelamuriri ...da si tu un semn
http://www.easy-birthday-cakes.com/stra ... -cake.html
- elena.elena
- Bucatar Sef
Uite aici desene,daca nu ai ce face poti sa le vizionezi...
http://desenele.com/desene-animate-Capsunica.html

http://desenele.com/desene-animate-Capsunica.html
- alinaraluca2000
- Bucatar
Fetelor multumesc pentru aprecieri!
Elena draga, eu am baieti, asa ca daca vrei sa stii ceva de spiderman si alti eroi faimosi te ajut cu placere, dar despre printese si alte capsunici zau ca habar nu am.
Oricum, iti multumesc si tie si lui Pupi pentru ajutor, am reusit sa ma edific cu capsunica asta. Cand mi-a spus tipa asta ca ii tre un tort cu capsunica, de fapt ca ii trebuie casa lui capsunica si m-a intrebat daca cunosc desenele va dati seama ca eu i-am spus ca cunosc desenele, dar pe naiba ca nici macar nu am auzit de capsunica asta si m-am gandit ca am sa dau o cautare pe google si am sa gasesc sigur, dar surpriza fetelor pe cand am dat o mica cautare si am scris capsunica google-ul mi-a dat tot felul de gagici siropoase, asa ca m-am uitat la desenele elenei si am vazut si faimoasa casa.
Elena draga, eu am baieti, asa ca daca vrei sa stii ceva de spiderman si alti eroi faimosi te ajut cu placere, dar despre printese si alte capsunici zau ca habar nu am.
Oricum, iti multumesc si tie si lui Pupi pentru ajutor, am reusit sa ma edific cu capsunica asta. Cand mi-a spus tipa asta ca ii tre un tort cu capsunica, de fapt ca ii trebuie casa lui capsunica si m-a intrebat daca cunosc desenele va dati seama ca eu i-am spus ca cunosc desenele, dar pe naiba ca nici macar nu am auzit de capsunica asta si m-am gandit ca am sa dau o cautare pe google si am sa gasesc sigur, dar surpriza fetelor pe cand am dat o mica cautare si am scris capsunica google-ul mi-a dat tot felul de gagici siropoase, asa ca m-am uitat la desenele elenei si am vazut si faimoasa casa.