1 kg ceapă
1/2 piept mare de pui
pastă de tomate
sare
piper
ulei
1 foaie de dafin
tarhon
Se curăţă cepele şi se taie juliene.
Pieptul de pui se taie făşii.
Se pun împreună la călit în ulei, apoi se adaugă apă, pastă de tomate, foaia de dafin şi tarhon şi se dă vasul la cuptor.
Când a scăzut bine, se potriveşte gustul cu sare şi piper.
Se poate servi şi caldă şi rece cu mămăliguţă.
Poftă bună!
Tocanita de ceapa
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
-
- Incepator
- Mesaje: 0
- Membru din: 06/11/2015 11:46
Tocanita de ceapa
- Fişiere ataşate
-
- tc-11.jpg (79.56 KiB) Vizualizat de 2112 ori
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 10 vizitatori