Tarta cu dovleac

In aceasta zona alegem in fiecare luna cea mai bune reteta.

Moderatori: Nally, adi, kia, adinush

Monica Horoiu
Incepator
Mesaje: 0
Membru din: 11/02/2019 07:52

Tarta cu dovleac

Mesajde Monica Horoiu » 11/02/2019 07:56

dovleac copt (aproximativ 5-600 gr),
10 oua prepelita,
8 linguri zahar,
făină cat cuprinde (cred ca tot vreo 10 linguri),
100 ml ulei,
1 linguriță scortisoara,
200 ml lapte
Am taiat dovleacul felii, le-am curățat de seminte și le-am asezat pe hartie de copt într-o tava care a mers la cuptor (180 grade C) pentru 40 minute.

Cand s-au copt, am curatat coaja și am pus dovleacul în vasul de blender și le-am mixat cu 200 ml lapte până a devenit pastă.

Am transferat pasta de dovleac în vasul de mixer a robotului și am adaugat zaharul și ouăle. Am pornit mixerul și am adaugat treptat și restul ingredientelor.

Cand s-au omogenizat , am pus compozitia într-o tava rotunda (24 cm diametru) cu fund detasabil, tapetată cu hartie de copt. Am dat la cuptorul încins în prealabil pentru 1 oră și vreo 20 minute.
Fişiere ataşate
img-1452.jpg
img-1452.jpg (69.52 KiB) Vizualizat de 224 ori
img-1451.jpg
img-1451.jpg (52.84 KiB) Vizualizat de 224 ori
img-1446.jpg
img-1446.jpg (56.21 KiB) Vizualizat de 224 ori

Înapoi la “Concurs - Reteta Lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori