1 legătură de sparanghel
felii subţiri de bacon
sare
piper
ouă
parmezan ras
Se taie partea mai tare de la fiecare sparanghel.
Se spală şi se opăresc pentru 5 minute.
Se scot într-un castron cu apă cu gheaţă.
Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Se înfăşoară fiecare sparanghel în câte o fâşie de bacon.
Se presară cu sare şi puţin piper, apoi se dau la cuptor la 200 g pentru 8 minute.
După acest timp, se întorc, apoi se mai lasă încă 8 minute.
Se fierb ouăle moi.
La servire se presară parmezan ras.
Pofta bună!
Sparanghel la cuptor cu bacon si ou
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
-
- Incepator
- Mesaje: 0
- Membru din: 06/11/2015 11:46
Sparanghel la cuptor cu bacon si ou
- Fişiere ataşate
-
- sbo-1b.jpg (78.72 KiB) Vizualizat de 2441 ori
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori